Bygg, renovering, entreprenad & underhåll

Vi arbetar geografiskt främst i Eslöv, Kristianstad, Landskrona, Hässleholm, Löddeköpinge men även övriga delar av hela Skåne

Vi arbetar geografiskt med byggservice i hela Skåne.
Köksrenovering, brandskador,vattenskador, fasadputs m.m. Golvbjälklag i trä eller betong. Rörarbeten och flyttning av avlopp och givetvis godkända fuktspärrar. Allt har vi koll på, tillsammans med partners.

 


Bygg och renovering

Svanholms i Skåne AB erbjuder ett omfattande tjänstutbud inom flera olika byggrelaterade branscher. Ofta tillkallar man några olika företag när det är dags att bygga om eller renovera, men låter man en stor byggfirma som Svanholms i Skåne AB hålla i trådarna så sköts det mesta genom oss – och man slipper få huvudvärk av för mycket bollande.
Svanholms är specialister på våtutrymmen eftersom vi i grunden är ett VVS-bolag, men efter stor och stadig expansion erbjuder vi nu för tiden tjänster inom det mesta som har med professionellt bygg att göra.

De tjänster vi på Svanholms erbjuder inom bygg och renovering är många, bland annat så river vi bort gammalt och söndrigt, vi bygger nytt, installerar vatten- och värmesystem samt avlopp och vi hjälper till med sanering och avfuktning om din fastighet angrips av ovälkomna «gäster». Hör med oss så berättar vi mer!

Underhåll

När vi har byggt något åt dig, eller installerat en viktig komponent, dragit nya rör eller dylikt så erbjuder vi dig regelbundet underhåll. Den som ser till att alla system och enheter genomgår regelbunden service löper mycket mindre risk att drabbas av oväntade dysfunktioner och kollapser som blir dyrköpta erfarenheter.

Entreprenad

När du anlitar oss på Svanholms i Skåne AB så meddelar vi klart och tydligt redan från början ungefär hur lång tid uppdraget kommer att ta att slutföra, dessutom ger vi dig en prisuppgift som täcker allt, d.v.s. du slipper oförutsedda kostnader och vet hur mycket slutfakturan kommer att landa på redan från start. När du anlitar oss slipper du obehagliga överraskningar och garanteras bästa tänkbara resultat.

Wasa kredit logo

För att hjälpa dig med ditt drömprojekt så kan vi nu erbjuda finansiering genom Wasa Kredit.

Läs mer om Wasa Kredit


Välkommen till oss!

Varmt välkommen till Svanholms!
Kontakta oss gärna för en gratis offert.

Hjälp dygnet runt

Som kund hos oss på Svanholms får du tillgång till 24 timmars jourhjälp om olyckan skulle vara framme. Vi rycker ut på en gång om du upptäcker att din värmepanna gått sönder, eller om du drabbats av plötslig översvämning – ja vad som helst som du inte kan hantera på egen hand.
Såväl privatpersoner som ägare eller förvaltare av större fastigheter är varmt välkomna att använda vår jourtjänst. Svanholms journummer är: 046-25 25 88.

Nytt kök

Kontaktformulär


Svanholms i Skåne AB

Telefon: 046-25 25 88

Besöksadress:
Elvkullen
241 92 Eslöv

E-post

Mejla oss för en gratis offert!

info@svanholms.com

© 2023 Svanholms.com. Alla rättigheter förbehållna.