Nibe luft/vatten-värmepumpar & bergvärme

Vi arbetar geografiskt främst i Eslöv, Kristianstad, Landskrona, Hässleholm, Löddeköpinge men även övriga delar av hela Skåne

NIBE F2120 - ETT GENOMBROTT I EFFEKTIVITET

Vår nya F2120-serie luft/vatten-värmepumpar utgör ett verkligt genombrott inom house warming med ett SCOP-värde på mer än 5,0. Eller på ren svenska: pumparna ger fem gånger så mycket värme, på årsbasis, som ett elektriskt element som använder samma mängd energi.
KLARAR KYLA NER TILL -25°C

Med en NIBE luft/vattenvärmepump kan du sänka uppvärmningskostnaden med upp till 80%, beroende på var du bor, bostadsyta, val av värmepump och om du använder kylfunktion eller inte. Här använder vi utomhusluften, en av naturens kostnadsfria och förnybara energikällor med minimala CO 2 -utsläpp.

Den ovanligt höga verkningsgraden gör att en investering av en luft/vattenvärmepump återbetalar sig snabbt och ger dig en trygg försörjning av värme och varmvatten, anpassad till vårt Nordiska klimat.

NIBE Uplink FRIHET - VAR DU VILL, NÄR DU VILL

Med hjälp av Internet och NIBE Uplink får du en snabb överblick och aktuell status på din värmepump och värmen i din bostad. Genom ett bra och överskådligt underlag kan du effektivt följa och styra värme- och vattenkomforten, vart du än befinner dig i världen. Vid eventuell driftstörning går det ut ett larm via e-post, vilket minimerar problem och stillestånd. NIBE Uplink fungerar i din smartphone, surfplatta eller dator och ger dig frihet och med full kontroll.


Wasa kredit logo

För att hjälpa dig med ditt drömprojekt så kan vi nu erbjuda finansiering genom Wasa Kredit.

Läs mer om Wasa Kredit


Bergvärme - En bergsäker investering

En bergvärmepump från NIBE kan minska din energikostnad med upp till 80 %. Du kan samtidigt glädjas åt en miljövänlig, förnybar och gratis energikälla som minimerar ditt CO 2 -utsläpp. Bergvärme är ren lagrad solenergi som hämtas från djupt ner i berget, sjöbotten eller någon meter under gräsmattan. Vilket som passar bäst avgörs av husets energibehov, vilket värmesystem som finns och hur tomten är beskaffad. Systemet ger bekväm försörjning av värme och varmvatten, samt kan även ge kyla under varma dagar.


NIBE Display

Kontaktformulär


Svanholms i Skåne AB

Telefon: 046-25 25 88

Besöksadress:
Elvkullen
241 92 Eslöv

E-post

Mejla oss för en gratis offert!

info@svanholms.com

© 2023 Svanholms.com. Alla rättigheter förbehållna.