Allt inom VVS, Service & Underhåll

Vi arbetar geografiskt främst i Eslöv, Kristianstad, Landskrona, Hässleholm, Löddeköpinge men även övriga delar av hela Skåne

Svanholms VVS är ett anrikt VVS-bolag med bas i Eslöv. Vi erbjuder tjänster inom allt som rör värme, ventilation och sanitet. Vi utför alla typer av arbeten från service av blandare och WC-stolar till byten av stammar, rörgator eller kulvertar. All typ av service i värmecentraler till fjärrvärme, oljepannor, gaspannor samt elpannor. Reparationer, om- eller nydragning av vatten-, värme-, och avloppsrör.
Har du frågor, eller är nyfiken på vad vi kan erbjuda dig, så är du varmt välkommen att ta kontakt med oss på Svanholms VVS AB.

Nytt värmesystem

Det finns väldigt många olika system när det gäller uppvärmning av hus, och inom varje system finns en uppsjö olika variationer. Svanholms VVS är experter på värme och ställer upp med såväl installation av ditt nya värmesystem som service, underhåll och reparation av det som redan finns installerat. Oavsett om du redan har ett värmesystem du är nöjd med, eller önskar dra in fjärrvärme, solvärme eller installera en oljepanna, elpanna, gaspanna eller en värmepump så erbjuder vi solid expertis inom alla variationer och behov.

Läs mer om våra värmepumpar

Nya rör

För att ha tillgång till det färska, friska rinnande vatten som vi svenskar är minsta sagt bortskämda med så krävs det att man har väldragna rör av god kvalitet.
När man bygger nytt tar man alltid hjälp av en VVS-installatör för att få de nya rören på plats, men vi behövs också när gamla rör ska bytas ut.

Svanholms VVS erbjuder gedigen expertis inom dragning av nya, och byte av gamla, vattenrör.


Rörläggning

Din VVS-konsult

De flesta av våra stamkunder är stora företag som bostadsrättsföreningar, hyresrättsföreningar och myndigheter, men vi arbetar också med privatpersoner som vi kommer i kontakt med via våra större antaganden. Alla kunder har samma status hos oss – stora som små.
Svanholms VVS AB har genom åren vuxit sig till att bli ett stort VVS-bolag, en firma att räkna med i västra Skåne – och vi fortsätter att expandera. Vi släpper aldrig fokus på vår uppgift – att erbjuda högsta kvalitet och bästa service när vi anlitas för VVS-installationer eller andra uppdrag. Genom att alltid erbjuda det bästa har vi byggt upp en stor och lojal kundkrets.

VVS

Byggsektorn i Sverige innefattar en lång rad olika branscher och där är VVS en av dessa. VVS står för värme, ventilation och sanitet – begreppet fastställdes år 1930 och idag brukar man som VVS-installatör fördjupa sig i någon av de tre grenarna. På Svanholms VVS finns specialister i hela Skåne inom alla VVS-förgreningar så att du som vår kund alltid mottar bästa tänkbara service.
Värme, ventilation och sanitet innefattar bland annat uppvärmning av fastigheter – enheter och funktioner; ventilationssystem; samt allt som rör avlopp och vatten.

Service och underhåll

Vi på Svanholms VVS vill slå ett extra slag för att du ser över dina VVS-enheters serviceplan.
Om man har en stark underhållsstrategi så minimerar man risken för plötsliga haverier som ofta är lika besvärliga som dyra att återställa. Vi erbjuder såväl service som underhåll inom allt som rör värme, ventilation och sanitet.

När olyckan är framme

Vi har alla hört talas om skräckscenarion där översvämmade källarplan måste genomgå omfattande och kostsamma restaurationsarbeten efter att ett avlopp fått stopp eller en vattenledning brustit. Kanske har du själv drabbats någon gång?
En annan katastrofsituation är när värmepannan lägger av mitt i vintern – det är förvånande för många hur snabbt en fastighet kan kylas ner om uppvärmningen slutar fungera.
Om du skulle drabbas av akuta problem med ditt värme- eller vattensystem så är du välkommen att ringa vår jourtelefon. Inom kort är vi på plats hos dig för att ta itu med situationen och minimera skador och onödiga utgifter. Vår jourlinje är öppen dygnet runt, året runt och välkomnar såväl gamla kunder som nya. När vi dyker upp hos dig har vi med oss den tekniska utrustning som behövs, samt kompetent personal inom ditt specifika ärende. Du kan andas ut.

Välkommen till Svanholms VVS!

Wasa kredit logo

För att hjälpa dig med ditt drömprojekt så kan vi nu erbjuda finansiering genom Wasa Kredit.

Läs mer om Wasa Kredit


Välkommen till oss!

Varmt välkommen till Svanholms!
Kontakta oss gärna för en gratis offert.

Hjälp dygnet runt

Som kund hos oss på Svanholms får du tillgång till 24 timmars jourhjälp om olyckan skulle vara framme. Vi rycker ut på en gång om du upptäcker att din värmepanna gått sönder, eller om du drabbats av plötslig översvämning – ja vad som helst som du inte kan hantera på egen hand.
Såväl privatpersoner som ägare eller förvaltare av större fastigheter är varmt välkomna att använda vår jourtjänst. Svanholms journummer är: 046-25 25 88.

VVS arbete

Kontaktformulär


Svanholms i Skåne AB

Telefon: 046-25 25 88

Besöksadress:
Elvkullen
241 92 Eslöv

E-post

Mejla oss för en gratis offert!

info@svanholms.com

© 2024 Svanholms.com. Alla rättigheter förbehållna.